Alu

Aluminium er et økologisk materiale som er et let, stabilt og korrosionsbestandigt materiale, der er nemt at vedligeholde og et materiale med en ekstrem lang levetid. 

Aluminium lader sig formgive meget præcist til energirigtige konstruktioner med stor tæthed og god isoleringsevne. Det fremstilles af bauxit, som findes i næsten uendelige mængder på jorden. 

Energien til fremstilling af aluminium kommer fortrinsvis fre miljøvenlig vandkraft.

Aluminium kan genbruges uden at det mister sine oprindelige egenskaber, og med et minimalt forbrug af energi. I dag dækkes allerede mere end 35 % af aluminiumsforbruget af genbrugs-aluminium og denne andel vokser år for år.

 

Facader, vinduer & døre

Schüco aluminiumsvinduer findes i forskellige varianter, lige fra standardvinduer til designvinduer og specialløsninger. Materialet aluminium gør det muligt at skabe individuelle arkitektoniske løsninger.

Hos VN GLAS har vi egen produktion af Schüco aluminiums vinduer og døre, og er desuden en af landet ældste Schüco partnere!

 

 

 

 

 

Oversigten indeholder de fleste RAL-farver. Bemærk at farvengengivelse på skærmen sandsynligvis vil afvige i forhold til farven på maling og tryk.

 

Ovenlysvinduer & glastage

 

Vedligeholdelse

 

Sikring, brand & indbrud

 

Udestuer & vinterhaver

Altaner og gelænder

Foldedøre og skydedøre

 

Facader & klimaskærme

 

Energi & miljø