Glarmester

 

Termorude udskiftning:

Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger at få udskiftet dine gamle vinduer med termoruder. Det er ikke kun boligens æstetiske udtryk, der får gavn af de nye ruder. En montering af termoruder kan give et markant fald i varmeregningen på årsbasis. Ligesom udskiftning af energiruder kan være med til at forbedre indeklimaet i hjemmet.

Vi leverer en totalløsning inden for udskiftning og montering af termoruder og energiriúder i alle typer hjem og virksomheder.

 

Fortsatsruder:

Med fortsatsvinduer kan ældre, bevaringsværdige og fredede bygninger hurtigt og nemt opnå nutidig standard med hensyn til energibesparelse og indeklima. Fortsatsvinduerne tilpasses de eksisterende vinduer og ejendommens udtryk bevares udadtil.

Tilskæring af glas:


Vi tilskærer gerne Deres eget glas, dog skal vi gøre opmærksom på at det ikke er muligt at skærer i hærdet glas. 

Forsikringsskader:

VN GLAS kan ordne forsikringsagen for dig.

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med samtlige forsikringsselskaber, og vi har derved opnået den nødvendige erfaring. Vi ved at der, uanset om du er privatperson eller om det er erhverv, er mange ting at holde styr på. Derfor kan du trygt overlade forløbet til os. Vi sørger for hurtig at reparere skaden, så din bolig eller bil er klar igen inden for kort tid.

 

Autoruder:

Vi har rigtig mange års erfaring i reparation og udskiftning af forruder. Faktisk startede firmaet under navnet Køge Autoglas i 1978.
Derefter har vi valgt at udvide og et par år senere kom vi til at hedde VN GLAS & FACADECENTER.

Reparation
Så snart du får et stenslag er det meget vigtigt at få det repareret hurtigst muligt, da et stenslag meget nemt kan udvikle sig til en revne i forruden.

Udskiftning

Er din forrude revnet, er det af sikkerhedsmæssige årsager nødvendigt, at du får den udskiftet så hurtigt som muligt. Forruden udgør op til 30 % af bilens strukturelle styrke. Beskyttelsen fra passagersidens airbag er afhængig af den støtte, som forruden giver. Derfor er det vigtigt at få en revnet forrude udskiftet. Det glas vi benytter i forbindelse med vores udskiftninger er købt hos de producenter, der også leverer det originale glas til verdens førende bilfabrikanter. Herved sikrer vi, at det nye glas, der monteres lever op til de samme standarder som det oprindelige.

Ring og få et uforpligtende tilbud. Vi udskifter også ruder på lastbiler og maskiner. Solfilm monteres også!

 

De danske synsregler blev skærpet 1. juli 2012. Der er nu udarbejdet et regelsæt for hvilke typer af rudeskader, der skal udbedres. Du skal være opmærksom på at din bil skal til hver en tid overholde de danske synsregler, også selvom din bil ikke står og skal til syn. Du kan derfor risikere at få en bøde på 1000,- af politiet, hvis du kører rundt med en ulovlig rudeskade.

Område A: 30 x 30 cm, symmetrisk omkring ratnavet med centrum placeret i A-punktet.

Synsregler - nyt synsreglement for forruder

Område A:

  • Stenslag større end 3 mm i diameter
  • Revner længere end 3 mm
  • Flere mindre skader, ridser eller mattering, der bevirker, at genstande set gennem ruden fremstår forvrængede eller utydelige
 

Område B:

  • Stenslag, der er større end 1 cm
  • Revner, der er længere end 5 cm

Område C:

  • Stenslag, der er større end 3 cm
  • Revner, der er længere end 15 cm

 

Revner, der er gennemgående i begge lag glas placeret vilkårligt på ruden godkendes ikke.

Skader i resten af ruden anses ikke som fejl ved syn.

Solfilm & folier:

Vi monterer alle former for solfilm, sikringsfilm og farvede folier.

Solreflekterende film nedsætter solens generende stråler og varme, så indeklima og lysforhold bliver mere tålelige. Disse findes også til montage på energiruder.
Hvis du har problemer med at dine møbler eller varer falmer, kan vi montere en uv-beskyttende film, som er helt klar. Derved kan kunderne stadig se din udstilling og dine dine varer kan bevare sine klare farver.

Sikkerhedsfilm er meget brugt til splintsikring i boliger og i virksomheder som sikring mod indbrud. Sikkerhedsfilm findes i flere kvaliteter, lige fra simpelsplintsikring til meget kraftig folie som er meget svær at gennembryde. Fælles for alle folierne er at de er klare og samtidig nedsætter uv-strålingen betydeligt.

Matte folier samt folier med mønster, giver et eksklusivt udtryk og forhindre utilsigtet indkig. Vi har flere frostede folier på lager.

 

Glas, brusenischer & spejle:

Vi fremstiller selv badeværelsesspejle i alle størrelser og faconer. Det er vigtigt at du får det rigtige spejl, som giver dit badeværelse den sidste finish. et flot spejl sammen med en speciel fremstillet brusekabine af hærdet sikkerhedsglas får dit badeværelse til at fremstå i særklasse.

Vi måler gerne op og kommer med gode råd til den perfekte løsning. Vi har stor erfaring i flotte bruseløsninger.

Interiørglas:

Vi laver mange forskellige farvede glas til bagplader i køkkenet, som bruger i stedet for klinker hvilket giver dit køkken et moderne og ekslusivt udseende, som samtidig er meget nemt at holde rent. Glasset kan laves med hul til stikkontakter og kan fremstilles i alverdens farver.

Vi laver alt i uv-limede glasmontre og pålimede glashylder. Uv-limning giver en perfekt usynlig samling som er total glasklar og ektrem stærk.

Gelænderglas og glasafskærmninger:

Vi fremstiller gelændere og forskellige former for afskærmninger. Det giver et let og elegant udtryk med glas og smalle metal profiler til afskærmninger.

Altaner og vindfang

Vi har lavet flere altaner i forskellige faconer, afskærmninger i børnehaver og elegante vindfang i glas og klemmebeslag.

Glassliberi / Sandblæsning 

Vi forarbejder, skærer, sliber samt facetsliber  i glas og spejle. Personlige sandblæste motiver på bl.a. brusenicher, ruder i franske døre og hoveddøre kan vi også tilbyde.
En udsmykning i slebet glas giver indgangspartiet karaktér og en dekoration af husets frontruder udtrykker personlig stil.
Glasslibning kan også bruges til at mindske indkig og som alternativ til foliemarkering på glasvægge.

 

Service:

Hos VN GLAS reparerer vi alle former for glasskader.

Har du fået en glasskade, er det vigtigt, at der bliver taget hånd om skaden så hurtigt det er muligt. En glasskade kan føre til andre og mere omkostnings tunge skader som f.eks. vandskader eller ubudne gæster.

Vi sørger for hurtig og effektiv afdækning samt en udskiftning af glasset. Vi har høj fokus på kundeservice, kvalitet og sikring, hvilket har medvirket til, at vi i dag er førende  indefor glasskader. Vores kompetente, effektive og kvalitetsbevidste medarbejdere er med til at sørge for, at din glasskade skaber så lidt gene som muligt, lige meget om det er et mindre vindue, brusedøren til badeværelset eller en stor glasfacade.